woensdag 24 april 2024

KickStartGo: online je motorvaardigheden opfrissen

VeKaBest introduceert met KickStartGo een onlinecursus voor beginnende én ervaren motorrijders. Dat klinkt niet als een uitnodiging voor de laatste groep, want wie is nou nog geïnteresseerd in de fijne kneepjes van verkeerssituaties en verbodsborden? Domineert dat gevoel, lees dan vooral verder.

Honda ontwikkelt nieuw systeem voor airbags op motorfietsen

KickStartGo is meer dan een theoriecursus, het is vooral een praktijkgerichte cursus. Belangrijk thema is het rijden van bochten, een – volgens VeKaBest – van de meest risicovolle handelingen van het motorrijden. Ook andere aspecten van het motorrijden komen aan bod, zoals filerijden en het rijden in een groep. De ontwikkeling van de onlinecursus staat niet stil, maar is afhankelijk van de feedback van gebruikers en instructeurs. Uiteindelijk moet KickStartGo uitgroeien tot een veilgheidsplatform voor motorrijders.

Deelname aan KickStartGo kost € 29,95.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen