13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KNMI voorspelt weekeinde vol zon tijdens Mega MotorTreffen

De weergoden zijn ons opnieuw goed gezind. Het KNMI voorspelt een weekeinde met volop zon, maar niet te warm. Op 18 & 19 mei – het weekeinde van het Mega MotorTreffen in Vijfhuizen – tipt het kwik in de thermometer de 20 graden. 20 Graden, dat is voor motorrijders bijna een heilig getal. Dan kan de voering uit het pak en is een wolletje onder het jack genoeg om het behaaglijk te houden. En bovenmatig zweten is er niet bij.

Tweede kaartje Mega MotorTreffen gratis

Tijdens het Mega MotorTreffen staan we stil bij de livegang van www.motor.nl Het moment zetten we vooraf kracht bij met een actie: twee kaartjes voor de prijs van één.

Bestel hier je tweede kaartje GRATIS!

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen