KNMI voorspelt weekeinde vol zon tijdens Mega MotorTreffen

De weergoden zijn ons opnieuw goed gezind. Het KNMI voorspelt een weekeinde met volop zon, maar niet te warm. Op 18 & 19 mei – het weekeinde van het Mega MotorTreffen in Vijfhuizen – tipt het kwik in de thermometer de 20 graden. 20 Graden, dat is voor motorrijders bijna een heilig getal. Dan kan de voering uit het pak en is een wolletje onder het jack genoeg om het behaaglijk te houden. En bovenmatig zweten is er niet bij.

Tweede kaartje Mega MotorTreffen gratis

Tijdens het Mega MotorTreffen staan we stil bij de livegang van motor.nl Het moment zetten we vooraf kracht bij met een actie: twee kaartjes voor de prijs van één.

Bestel hier je tweede kaartje GRATIS!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?