zaterdag 20 april 2024

Komen de RC’s later?

Volgens een welingelichte bron zouden KTM’s lichte supersports, de nieuwe RC-serie, laat dit jaar pas geleverd gaan worden. Op de website van de Oostenrijkers zijn het ook de enige modellen waar de vage tekst ‘coming soon’ bijgezet is.

Er schijnen problemen te zijn met de leveringen vanuit India (waar deze machines geproduceerd worden door Bajaj Auto, een grootaandeelhouder van KTM) en kan het nog wel een tijd gaan duren voordat de eerste RC’s Europa bereiken. De deadlines voor de productie worden niet gehaald en dat levert flinke vertraging op, aldus onze bron.

Na een belletje met KTM Nederland wordt het door ons ontvangen bericht echter ontkracht. ‘Daar is ons niet over bekend’, aldus Jeroen Punt, manager van KTM Nederland. ‘Halverwege dit jaar zouden ze binnen moeten zijn. Dat is de berichtgeving die aan ons doorgegeven is. Ik kan niets zeggen over het feit of er wel of geen problemen zijn met de levering van de RC-modellen.’

Foto: KTM

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen