Komen de RC’s later?

Volgens een welingelichte bron zouden KTM’s lichte supersports, de nieuwe RC-serie, laat dit jaar pas geleverd gaan worden. Op de website van de Oostenrijkers zijn het ook de enige modellen waar de vage tekst ‘coming soon’ bijgezet is.

Er schijnen problemen te zijn met de leveringen vanuit India (waar deze machines geproduceerd worden door Bajaj Auto, een grootaandeelhouder van KTM) en kan het nog wel een tijd gaan duren voordat de eerste RC’s Europa bereiken. De deadlines voor de productie worden niet gehaald en dat levert flinke vertraging op, aldus onze bron.

Na een belletje met KTM Nederland wordt het door ons ontvangen bericht echter ontkracht. ‘Daar is ons niet over bekend’, aldus Jeroen Punt, manager van KTM Nederland. ‘Halverwege dit jaar zouden ze binnen moeten zijn. Dat is de berichtgeving die aan ons doorgegeven is. Ik kan niets zeggen over het feit of er wel of geen problemen zijn met de levering van de RC-modellen.’

Foto: KTM

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?