maandag 15 juli 2024

Komt MV Agusta met tammere versie van de Brutale RR?

Het lijkt erop dat MV Agusta een wat tammere versie van de Brutale RR op de markt wil brengen. Typegoedkeuringsdocumenten wijzen op een RS-versie.

Dezelfde prestatie, maar niet zo radicaal?

Wat de zuivere prestatiegegevens betreft, zal er echter niets veranderen. Volgens de documenten blijft het 208 pk en 117 Nm. Maar de afmetingen van de naked bike suggereren een meer ontspannen zithouding. De RS-versie zal 2,5 cm in de breedte en 2,5 cm in de hoogte groeien.

MV Agusta: 12 nieuwe modellen voor einde 2024

De nieuwe hoogte betekent dat de voetsteunen iets verder naar beneden kunnen worden gemonteerd. Dit, in combinatie met het bredere stuur, moet zorgen voor een meer ontspannen en niet zo radicaal sportieve zithouding.

Wat de prijs betreft, die zou voor de RS ook iets lager moeten zijn dan die van de RR. Het valt nog te bezien of MV Agusta ook zal bezuinigen op functies.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen