Koninginnerit

De Stichting Motortoerisme Nederland (STIMON) organiseert ook dit jaar de Koninginnerit, een 190 kilometer lange toertocht. Aan de Watergoor 44 in Nijkerk (sporthal) is het vertrek- en inschrijfpunt.

Op zaterdag 30 april kun je van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de inschrijftafel en voor vijf euro staat je een leuke motordag te wachten. Voor de rit wordt gebruik gemaakt van een routeboekje en/of Garmin GPS-systeem.
 
Voor meer informatie over de Koninginnerit of STIMON kijk je op www.stimon.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.