zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Overzee presenteert en signeert boek

De officiële boekpresentatie van het nieuwste boek van Joost Overzee,  Allez Allez Overzee, vindt plaats op zaterdag 23 maart bij boekhandel Van Stockum in Leiden, Breestraat 113, vanaf 15.00 uur. Tijdens de presentatie is het boek met korting te koop voor € 12,50 en signeert Joost Overzee zijn boek. De boekpresentatie is voor iedereen toegankelijk.

De geïllustreerde bundel Allez Allez Overzee bevat de opmerkelijkste columns die Overzee heeft geschreven voor Motor Magazine, alle herzien en deels herschreven, plus een aandeel niet-gepubliceerde ‘bonustracks’. De onvermijdelijke ‘Ik vertrok’-perikelen, Terreuropa, het boerse leven, crisisbeheersing, financiële armoede en levenslustige  rijkdom, het ontbreekt vanzelfsprekend niet!

Joost Overzee – Allez Allez Overzee
176 blz, paperback, met kleurenfoto’s
Prijs: € 15,-
ISBN 978-90-818639-4-0
www.mastixpress.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelDespres weg bij KTM
Volgend artikelKoninginnerit verzet

Gerelateerde artikelen