Overzee presenteert en signeert boek

De officiële boekpresentatie van het nieuwste boek van Joost Overzee,  Allez Allez Overzee, vindt plaats op zaterdag 23 maart bij boekhandel Van Stockum in Leiden, Breestraat 113, vanaf 15.00 uur. Tijdens de presentatie is het boek met korting te koop voor € 12,50 en signeert Joost Overzee zijn boek. De boekpresentatie is voor iedereen toegankelijk.

De geïllustreerde bundel Allez Allez Overzee bevat de opmerkelijkste columns die Overzee heeft geschreven voor Motor Magazine, alle herzien en deels herschreven, plus een aandeel niet-gepubliceerde ‘bonustracks’. De onvermijdelijke ‘Ik vertrok’-perikelen, Terreuropa, het boerse leven, crisisbeheersing, financiële armoede en levenslustige  rijkdom, het ontbreekt vanzelfsprekend niet!

Joost Overzee – Allez Allez Overzee
176 blz, paperback, met kleurenfoto’s
Prijs: € 15,-
ISBN 978-90-818639-4-0
www.mastixpress.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.