vrijdag 3 februari 2023

Koperteutenrit 2020 gaat wél door

Ja, dat lees je helemaal goed. De 35ste editie van de Koperteutenrit gaat dit jaar gewoon door. Wel met de nodige coronamaatregelen maar doorgaan is doorgaan. De Koperteutenrit vindt op zondag 21 juni plaats.

Wie wil deelnemen, kan een mail sturen naar koperteutenrit@gmail.com en tegen betaling van € 5,- wordt de route vervolgens toegestuurd. Deze wordt als GPX-bestand aangeleverd. Iedereen kan de route vervolgens op een zelf gekozen moment rijden. Van een samenkomst bij de club is dit keer dan ook geen sprake.

De gehele opbrengt van de rit gaat dit jaar ook niet naar de motorclub zelf, maar naar de uitbaters van Cafézaal de Dommelstroom, het clubhuis van Motorclub de Kempengalm. “Zodat we ze een hart onder de riem kunnen steken en volgend jaar weer te gast kunnen zijn.”

Meerijden? Klik hier (pdf-bestand) voor meer informatie, waaronder over het inschrijven en betalen.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen