KTM introduceert de 2018-lijn van powerwear ‘casual and accessoiries’

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

In de segmenten STYLE en ORANGE vind je meer vrijetijdsgerichte kleding. De eerstgenoemde lijn is uitbundiger en scherper – de soort stijl die past bij een snelle motor-lifestyle. Het zijn T-shirts, hoodies, jacks en accessoires waarmee je je oranje hart uitdraagt. Voor meer ingetogen looks kun je terecht in de ORANGE-hoek. En aangezien puurheid één van de kernwaarden van KTM is, vind je dat in de PURITY-collectie. Van jacks tot petten, tassen en zonnebrillen – alles is doordrongen van het idee dat je niet veel nodig hebt, alleen het beste.

Kleed je als de echte pro’s met KTM’s REPLICA-collectie, voor dat READY TO RACE-gevoel elke keer dat je de deur uit gaat. Ademend, waterafstotend waar nodig en gemaakt van de beste materialen. Deze collectie maakt het prettig om op te vallen. “Of ik nou thuis ben of in het rennerskwartier: de KTM REPLICA TEAM WEAR  zorgt ervoor dat ik me altijd een deel voel van een familie van echte motorgekken” – Tony Cairoli.

De MECHANIC-lijn is gericht op de werkplaats. KTM-monteurs behoren tot een speciale slag professionals die een gevoel van avontuur combineren met een extreme aandacht voor detail en grote technische skills. Wanneer ze op hun werk komen, moeten ze klaar zijn voor alles. Deze professionele kleding en accessoires zijn uitgeprobeerd en zwaar getest in paddocks over de hele wereld en zullen je helpen de klus te klaren.

Blader door de nieuwe KTM PowerWear Casual and Accessories 2018 catalogus online of ga live kijken bij je officiële KTM-dealer.

[justified_image_grid ids=25424,25425,25426,25427,25428,25429,25430,25431,25432,25433]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?