KTM-testdag in oktober

Iedereen die eens op een KTM wil rijden, bijvoorbeeld de elektrisch aangedreven Freeride E, kan daarvoor op zaterdag 3 en zondag 4 oktober terecht op Circuit de Landsard achter Eindhoven Airport. Vanaf ‘s zaterdags 12.00 staan alle KTM straatmotoren klaar voor een gratis proefrit. Vantevoren opgeven is niet nodig; je kunt je op het terrein gewoon melden bij de KTM-bus en je daar inschrijven.

Op de volgende dag, zondag 4 oktober dus, is het de beurt aan de SX-modellen. Voor diegenen die vies willen worden is het zaak om rond 11.00 aanwezig te zijn en je in te schrijven. Net zoals voor de proefritten op straat geldt dat je wel je eigen (cross)kleding mee neemt. 

Diegenen die eens elektrisch willen zoemen kunnen zich op zondag inschrijven voor de Freeride E-SX of Freeride E-XC. Hier lees je alvast ons eerste testje, om een beetje in de stemming te komen. 

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?