dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KTM-testdag in oktober

Iedereen die eens op een KTM wil rijden, bijvoorbeeld de elektrisch aangedreven Freeride E, kan daarvoor op zaterdag 3 en zondag 4 oktober terecht op Circuit de Landsard achter Eindhoven Airport. Vanaf ’s zaterdags 12.00 staan alle KTM straatmotoren klaar voor een gratis proefrit. Vantevoren opgeven is niet nodig; je kunt je op het terrein gewoon melden bij de KTM-bus en je daar inschrijven.

Op de volgende dag, zondag 4 oktober dus, is het de beurt aan de SX-modellen. Voor diegenen die vies willen worden is het zaak om rond 11.00 aanwezig te zijn en je in te schrijven. Net zoals voor de proefritten op straat geldt dat je wel je eigen (cross)kleding mee neemt. 

Diegenen die eens elektrisch willen zoemen kunnen zich op zondag inschrijven voor de Freeride E-SX of Freeride E-XC. Hier lees je alvast ons eerste testje, om een beetje in de stemming te komen. 

 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen