13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Ladies Night op de MOTORbeurs

Liefde is moeilijk. Bij ons op de redactie wordt het vaak maar uitgedrukt in motoren om duidelijk te maken hoe we ons voelen. ‘Mijn schatje is als een Ducati 916, bloedmooi en net 26 jaar oud’. Vandaag is het Valentijn en dan wordt het voor velen toch altijd maar weer pijnlijk duidelijk dat er iets mist in het leven. Heb je geen Valentijn gevonden? Dan kun je vanavond afleiding vinden in de Girls Night Out op de MOTORbeurs. Die wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door MotorMeiden. Let wel, Ladies Night is exclusief voor de dames. 

Van 17:00 tot 21:00 uur wordt je via een speciale route over de beursvloer langs verschillende activiteiten geleid. Hoogtepunt is een professionele fotoshoot op een gloednieuwe Suzuki. Om te zorgen dat je die foto ook daadwerkelijk in gaat lijsten is er ook een visagist en stylist aanwezig om je op en top op te doffen. Aanmelden is wel even nodig wat bij de stand van MotorMeiden kan.

Meer weten? Kijk even op www.motormeiden.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen