maandag 15 juli 2024

Maak kennis met MoHo Motorfiets Hotels: al 28 jaar het origineel

Wie kent de weg beter dan de locals? Niemand! En waarom zou je daar niet van profiteren? De specialisten van MoHo (MoHo Motorfiets Hotels) hebben een passie voor motorfietsen. En dat al 28 jaar! Een passie die ze bovendien graag met je delen op de wegen en bergpassen, die al bij hun voordeur beginnen.

Bij MoHo Motorfiets Hotels rijden de waard en/of de waardin zélf motor. Dankzij de expertise van de MoHo-experts maak je tochten waarover je nog jaren zult praten. Tochten die direct voor de deur van het MoHo Motorfiets Hotel beginnen. In de 34 MoHo-regio’s, van de Duitse Allgäu en het Oostenrijkse Waldviertel tot het Italiaanse Gardameer, is een tocht met de gastheer of -vrouw nooit routine, maar altijd persoonlijk maatwerk. Inmiddels zijn er vijftig MoHo-hosts in drie verschillende landen, van bekende gezichten en lokale beroemdheden tot aan jonge ondernemers. Alle MoHo Motorfiets Hotels hebben zich gecommitteerd aan strenge kwaliteitseisen die op regelmatige basis gecheckt worden. Achter de “Bikers welcome”-borden op de gevels van de MoHo Motorfiets Hotels gaat authentieke expertise schuil. Het is dus zeker geen loze kreet, zoals op veel andere plaatsen helaas soms wel het geval is. Niet alle MoHo Motorfiets Hotels zijn gelijk, want net als bij gewone hotels kan het niveau verschillen. Om het motorcompetentie- en serviceaanbod in één oogopslag zichtbaar te maken, hebben ze een classificatiesysteem bedacht. Niet met sterren of koksmutsen, maar met motorhelmen. Hoe meer helmen, hoe beter en uitgebreider het aanbod.

Gamechanger: de MoHo-app

De My MoHo-app is ontwikkeld door motorrijders voor motorrijders. En wel diegenen die graag nieuwe routes ontdekken en ondanks alle ontdekkingsdrang toch het overzicht willen houden. Deze praktische en gebruiksvriendelijke app is een gratis digitaal reismaatje dat toegang biedt tot een uitgebreid toerportaal in Duitsland, Oostenrijk en Italië. Ongeveer driehonderd toeradviezen inclusief GPS-gegevens vergemakkelijken het plannen van je ritten. De app toont daarnaast alle beschikbare kamers in de dichtstbijzijnde MoHo Motorfiets Hotels. Met één klik en in één oogopslag, met beste prijsgarantie. Een handig hulpmiddel voor onderweg.

Alle informatie over de specialisten van MoHo Motorfiets Hotels vind je op moho.info

Foto’s: Moppetfoto en Heiko Mandl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen