vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mail en win Evolution LG 3.29 handschoenen

UPDATE 26-8-2011
Ladies and gentlemen, we have a winner! Beste Eva Jonk uit het altijd gezellige Spaarndam, van harte gefeliciteerd. Jij hebt namelijk de Evolution LG 3.29 handschoenen gewonnen. Meer over deze handschoen in onderstaande tekst. Eva, er wordt zeer binnenkort contact met je opgenomen.

BERICHT 15-8-2011
Veilig en waterdicht, daar is het toch om te doen als je een paar handschoenen koopt. Evolution heeft onder meer deze LG 3.29, die is voorzien van reflectiemateriaal. Van de Nederlandse motorkledingfabrikant mogen we twee paar à € 45,- weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen dat hieronder staat.

Meedoen kan helaas niet meer.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen