Mail en win Evolution LG 3.29 handschoenen

UPDATE 26-8-2011
Ladies and gentlemen, we have a winner! Beste Eva Jonk uit het altijd gezellige Spaarndam, van harte gefeliciteerd. Jij hebt namelijk de Evolution LG 3.29 handschoenen gewonnen. Meer over deze handschoen in onderstaande tekst. Eva, er wordt zeer binnenkort contact met je opgenomen.

BERICHT 15-8-2011
Veilig en waterdicht, daar is het toch om te doen als je een paar handschoenen koopt. Evolution heeft onder meer deze LG 3.29, die is voorzien van reflectiemateriaal. Van de Nederlandse motorkledingfabrikant mogen we twee paar à € 45,- weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen dat hieronder staat.

Meedoen kan helaas niet meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.