Mail en win GP Glansprotector-lakverzegeling

Je motor zo goed mogelijk verzorgen, is een pre. Daarom is bijvoorbeeld een middel als GP Glansprotector-lakverzegeling ideaal. Die beschermt namelijk langdurig de lak van je motor. Namens USP International mogen we zes flessen van 500 ml à 19,95 euro weggeven.

Stuur snel een mail naar motor@sanoma-uitgevers.nl en maak kans op deze schitterende prijs! O ja, vergeet je contactgegevens niet te vermelden. Meedoen kan tot maandag 13 juni 2011.

Vanwege technische problemen werkt het formulier op dit moment helaas niet…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.