Marc ‘bionic’ Marquez: op de roeibank met z’n gebroken arm

Marc Marquez heeft een korte video op sociale media gezet. Daarin traint hij op een roeibank. Zo versterkt hij zijn rechterarm, die hij onlangs gebroken heeft.

Marc Marquez heeft het vertrouwen in een nieuwe wereldtitel nog niet verloren. Ondanks de val op Jerez die hem een gebroken bovenarm opleverde, probeerde hij enkele dagen later toch del te nemen aan de tweede race op Jerez. Helaas lukte het de Spanjaard niet. Hij heeft nu wel alle tijd om tijd om zijn wonden te likken, zijn rechter bovenarm te versterken en op te gaan naar opnieuw een wereldtitel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?