Meest exclusieve Premier-helmen ooit

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Jarig Premier bouwt meest exclusieve helmen uit zijn bestaan

Om de 60ste verjaardag van Premier te vieren heeft Premier helmets hun meest exclusieve serie ooit geproduceerd, de Edizione Anniversario. De vier top modellen in de Retro serie hebben een buitenschaal van kwalitatief hoogwaardig Hi-Tech Carbon. Het zichtbare carbon weefsel, losser dan gewoonlijk, geeft een sterk karakter en biedt eersteklas prestaties op het gebied van weerstand.

De Edizione Anniversario serie combineert Hi-Tech materialen, ambachtelijke vakmanschap en hypermoderne technologie. Belangrijke onderdelen worden gemaakt in echt leder, verwerkt door deskundige ambachtelijke vakmensen, met zichtbare stiksels karakteriseren ze hun unieke stijl.

Het interieur is gemaakt in Carbon Fitting, een 100% natuurlijke stof met actieve koolstofvezels. Ademend en thermo regulerend, hierdoor staat het garant voor de perfecte beluchting. De binnenschaal is gegoten in gedifferentieerde dichtheid EPS, in twee maten, voor een betere absorptie van energie tijdens bijvoorbeeld een crash. De kinband is voorzien van een race stijl met dubbel D-ring bevestiging met Premier logo en is licht in gewicht.

De Edizione Anniversario wordt in een exclusieve verpakking geleverd inclusief een extra vizier in een donker getinte uitvoering. De Edizione Anniversario is gehomologeerd volgens de huidige standard ECE 22-05. Premier helmets geeft op alle helmen 5 jaar garantie, mits na aankoop geregistreerd op www.premier.it

De MX uitvoering:
De Retro Cross helm in Full Carbon wordt een echt verzamelaars object voor alle fans van het gouden tijdperk 1970 motorcross. Naast de schaal is ook de nieuwe peak, in een vierkante vorm, gemaakt van Carbon, zo krijgt deze MX uitvoering een echte Old-style racing look. Ventilatie is gegarandeerd door de 12 gaten op het kinstuk, met een gepolijste messing trim en de interne lederen details verbeteren het model nog meer. Geleverd met een extra vizier, met 3 drukknopen, in een donker getinte uitvoering in de verpakking. Verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.
Adviesprijs €750 incl. btw.

De TROPHY uitvoering:
Deze prachtige Retro integraal helm is nog aantrekkelijker gemaakt door haar Full Carbon schaal en lederen details. Vier ventilatie openingen aan de voorkant zorgen voor een goed ademend vermogen en comfort. Geleverd met een extra vizier in een donker getinte uitvoering in de verpakking. Verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Adviesprijs €700 incl. btw.

De VINTAGE uitvoering:
De meest klassieke en beroemde helm van Premier is de jet helm Vintage. Gemaakt van nog meer unieke en geavanceerd Carbon, versterkt met hand gestikte echt lederen bekleding. Een volledig Carbon vizier (helder) is beschikbaar als accessoire. Geleverd met een extra vizier, met 3 drukknopen, in een donker getinte uitvoering in de verpakking. Verkrijgbaar in de maten XS tot XL. Adviesprijs €550 incl. btw.

De LE PETIT uitvoering:
Dit model met de zeer smalle helmschaal, 81cm omtrek, is een klassiek model eveneens  gemaakt van Full Carbon met lederen details. Een volledig Carbon vizier (helder) is beschikbaar als accessoire. Geleverd met een extra vizier, met 3 drukknopen, in een donker getinte uitvoering in de verpakking. Verkrijgbaar in de maten XS tot en met M+. Adviesprijs €500 incl. btw

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?