maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Guzzi V100 Le Mans concept

Het valt niet te ontkennen dat Moto Guzzi de laatste jaren tekenen van hernieuwde vitaliteit heeft getoond, eerst met de V85 TT en meer recent met de V100 Mandello, mooie motorfietsen die wij veel succes toewensen.

Maar, eerlijk gezegd, ontbreekt er nog steeds een motorfiets die liefhebbers echt doet dromen. OK, supersportfietsen zijn steeds minder in trek, ze zijn te duur, te krachtig, te rijbewijsgevoelig enz. enz.

En toch, zou je een gloednieuwe Le Mans willen, met het nieuwe motorblok, met de karakteristieke afmetingen van een competitiemotor, met onderdelen van topniveau en… monsterlijke prestaties, in een zeer agressieve look …..?

Meer details van de Moto Guzzi V100 Mandello

Ja, zo’n Le Mans is ook duur, veeleisend, knorrig en oncomfortabel, praktisch alleen bruikbaar voor het circuit of een paar zondagse uitstapjes, ja… maar nog steeds zeer begerenswaardig!

Natuurlijk, dan zou het hoofd en de portemonnee je leiden tot het kiezen van meer bruikbare modellen. Maar als je weet dat je Mandello V100 op de een of andere manier ‘verwant’ is aan deze Le Mans, zou dat toch zeker een bron van trots zijn. En daar zijn droomfietsen voor, met dank aan Oberdan Bezzi.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen