maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MotoPort Den Bosch & Indian Motorcycles

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Met veel plezier kondigen we de nieuwste dealer van Indian Motorcycles in Nederland aan. Vanaf 1 maart 2018 zal MotoPort Den Bosch haar deuren openen van de nieuwe Indian Motorcycle showroom en starten als dé officiële dealer van Indian Motorcycles in de regio Brabant. Het volledige gamma aan nieuwe Indian-Motorcycles, kleding en accessoires zal hier beschikbaar zijn voor Indian liefhebbers, of geïnteresseerden. Tevens is MotoPort Den Bosch op 24 & 25 maart het gehele weekend geopend in het kader van het “Indian Motorcycle Open House Weekend”.

Indian Motorcycles spreekt tot de verbeelding en is trots is op haar lange geschiedenis. Met Polaris Industries als partner ligt er een mooie toekomst in het verschiet.

“De meest complete motorzaak van Brabant!”

MotoPort Den Bosch
Aan de oostzijde van ’s Hertogenbosch, vlak bij de A2, vind je MotoPort den Bosch. Een motorzaak waar de gezellige Brabantse klantvriendelijkheid uiteraard vanzelfsprekend is. Het bedrijf is ooit in 1979 begonnen als Bikecentre en vanaf 2003 verder gegaan als MotoPort Den Bosch. De nieuwe eigenaar werd Hans Verwei en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote regionale speler.

Hans Verwei: Een carriere met motorfiets als rode draad
Met vele jaren ervaring in de motorbranche, als verkoper en later als vestigingsmanager bij een motorzaak tot aan een toppositie bij een motorimporteur, heeft Hans Verwei de branche goed leren kennen. De detailhandel bleef echter kriebelen en in 2003 besloot hij de motorzaak over te nemen in Den Bosch. Het gemis aan contact met de klant, met de echte motorrijder, was dé reden om een eigen zaak te starten.

Team MotoPort Den Bosch
In ons team is iedereen in het bezit van een motorrijbewijs en het merendeel rijdt ook motor. Dat geeft een klik met de klant. Bovendien geldt hier ook de regel dat we uitgebreid de tijd voor onze klanten nemen en ze in alle rust helpen. Ontdek hier wie er bij ons dagelijks voor je klaar staan!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen