Motor.NL Toerspecial: 24 bestemmingen in eigen land en vlak over de grens!

Vanaf vandaag is de Motor.NL Toerspecial online te bestellen en – als je vooraf even een afspraak maakt – ook verkrijgbaar bij diverse winkels. Met meer dan 1001 kilometer aan routes door Nederland, mag dit uitgebreide naslagwerk niet ontbreken in de tijdschriftcollectie van elke motorrijder. Want of je nu doorgewinterde toerrijder bent of slechts sporadisch een ‘blokkie’ om gaat, voor iedereen is er wel een passende route te vinden met liefst 24 bestemmingen door heel Nederland.

De rijke historie van Motor.NL, die teruggaat tot 1913, is hierbij een onuitputtelijke bron van inspiratie en plezier. Niet alleen van motoren, maar ook van reizen in het buitenland en plezierritten in eigen land. Die bron heeft ons geïnspireerd tot het maken van deze special vol bestemmingen in eigen land en vlak over de grens.

En je hoeft er niet alleen over te lezen, want van twaalf artikelen hebben we ook de gps-routes als download op motor.nl gezet. Kortom: we laten ons door corona niet in de wielen rijden. En kunnen we deze zomer wel weer vrij door Europa cruisen, biedt de Toerspecial van Motor.NL je de rest van het jaar ook nog voldoende brandstof voor meerdere geslaagde weekeinden.

Om het feest te completeren, maak je in de Motor.NL Toerspecial ook nog eens kans op een reis naar Engeland voor twee personen, tijdens de Motor.NL Media Ride 2021. Misschien nog wel mooier is dat je tijdens deze fantastische reis de beschikking over een fonkelnieuwe Kawasaki Ninja 1000SX.

Bestel de 132 pagina’s dikke Motor.NL Toerspecial 2021 hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?