vrijdag 1 december 2023

Motor.NL Toerspecial: 24 bestemmingen in eigen land en vlak over de grens!

Vanaf vandaag is de Motor.NL Toerspecial online te bestellen en – als je vooraf even een afspraak maakt – ook verkrijgbaar bij diverse winkels. Met meer dan 1001 kilometer aan routes door Nederland, mag dit uitgebreide naslagwerk niet ontbreken in de tijdschriftcollectie van elke motorrijder. Want of je nu doorgewinterde toerrijder bent of slechts sporadisch een ‘blokkie’ om gaat, voor iedereen is er wel een passende route te vinden met liefst 24 bestemmingen door heel Nederland.

De rijke historie van Motor.NL, die teruggaat tot 1913, is hierbij een onuitputtelijke bron van inspiratie en plezier. Niet alleen van motoren, maar ook van reizen in het buitenland en plezierritten in eigen land. Die bron heeft ons geïnspireerd tot het maken van deze special vol bestemmingen in eigen land en vlak over de grens.

En je hoeft er niet alleen over te lezen, want van twaalf artikelen hebben we ook de gps-routes als download op www.motor.nl gezet. Kortom: we laten ons door corona niet in de wielen rijden. En kunnen we deze zomer wel weer vrij door Europa cruisen, biedt de Toerspecial van Motor.NL je de rest van het jaar ook nog voldoende brandstof voor meerdere geslaagde weekeinden.

Om het feest te completeren, maak je in de Motor.NL Toerspecial ook nog eens kans op een reis naar Engeland voor twee personen, tijdens de Motor.NL Media Ride 2021. Misschien nog wel mooier is dat je tijdens deze fantastische reis de beschikking over een fonkelnieuwe Kawasaki Ninja 1000SX.

Bestel de 132 pagina’s dikke Motor.NL Toerspecial 2021 hier.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image