Motorfietsverkoop in de plus!

De motorfietsverkopen zijn in januari gestegen met 22,9 procent ten opzichte van de vergelijkbare maand in 2011. Er werden 649 motorfietsen verkocht tegen 528 stuks twaalf maanden eerder. Dit goede nieuws meldt de RAI Vereniging.

Top-3
1. BMW (191 stuks, marktaandeel 29,4 %)
2. KTM (81 stuks, marktaandeel 12,5%)
3. Yamaha (66 stuks, marktaandeel 10,2%)

Natuurlijk, de verkopen van 2011 waren dramatisch laag. Het is daarom niet heel moeilijk om te stijgen. Aan de andere kant, laten we zeer blij zijn met eindelijk weer eens een prettig bericht!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.