Motorkledingcenter gaat de grens over

Motorkledingcenter is de afgelopen paar jaar een begrip geworden. Alles van helmen tot jassen en handschoenen tot laarzen is in de winkels in Tilburg en Hazerswoude-Rijndijk te vinden. Wellicht ken je het bedrijf ook van hun filmpjes op Facebook, waarin producten worden gereviewed maar ook tips en trucs worden gegeven.

Vanaf eind maart is het bedrijf ook buiten Nederland te vinden. Nu was dat al het geval op het internet, maar om klanten ook een fysieke plek te bieden waar kleding gepast kan worden opent het bedrijf een vestiging in het Belgische Zemst (tussen Antwerpen en Brussel). Een ware ‘superstore’ zoals ze het zelf noemen. De winkel komt in de vestiging van Deschouwer Moto’s. De motorzaak op de begane grond, en Motorkledingcenter op de bovenste verdieping. Op die manier hoef je als motorrijder nog maar neer één plaats voor je kleding en je motor.

Op 25 en 26 maart zal de grote opening van de nieuwe zaak plaatsvinden. Je vindt de nieuwe Motorkledingcenter aan de Hoge Buizen 1, te Zemst.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?