13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Motorkledingcenter gaat de grens over

Motorkledingcenter is de afgelopen paar jaar een begrip geworden. Alles van helmen tot jassen en handschoenen tot laarzen is in de winkels in Tilburg en Hazerswoude-Rijndijk te vinden. Wellicht ken je het bedrijf ook van hun filmpjes op Facebook, waarin producten worden gereviewed maar ook tips en trucs worden gegeven.

Vanaf eind maart is het bedrijf ook buiten Nederland te vinden. Nu was dat al het geval op het internet, maar om klanten ook een fysieke plek te bieden waar kleding gepast kan worden opent het bedrijf een vestiging in het Belgische Zemst (tussen Antwerpen en Brussel). Een ware ‘superstore’ zoals ze het zelf noemen. De winkel komt in de vestiging van Deschouwer Moto’s. De motorzaak op de begane grond, en Motorkledingcenter op de bovenste verdieping. Op die manier hoef je als motorrijder nog maar neer één plaats voor je kleding en je motor.

Op 25 en 26 maart zal de grote opening van de nieuwe zaak plaatsvinden. Je vindt de nieuwe Motorkledingcenter aan de Hoge Buizen 1, te Zemst.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen