Motorverkoop weer in de min

De verkoopcijfers van gemotoriseerde tweewielers laten in februari 2012 jammer genoeg een daling zien. De verkopen van motorfietsen daalden licht, voor snorfietsen en bromfietsen is er een zelfs nog een grotere daling waarneembaar. Maar gezien onze achtergrond richten wij ons daar even niet op.

De motorfietsverkopen namen af met 4,6 procent ten opzichte van de vergelijkbare maand in 2011. Er werden 624 motorfietsen verkocht ten opzichte van 654 stuks een jaar geleden.

Top 3 van best verkochte merken in het motorfietssegment in februari 2012:
1. Honda (101 stuks, marktaandeel 16,2 %)
2. BMW (88 stuks, marktaandeel 14,1%)
3. Kawasaki (83 stuks, marktaandeel 13,3%)
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?