donderdag 25 april 2024

MotoZoom verder als MotorKledingCenter

Op 12 december jongstleden – notabene in het 25-jarig jubileum – kwam het bericht naar buiten dat MotoZoom met twee winkels in Amsterdam en Utrecht faillliet werd verklaard. Inmiddels zijn er twee maanden verstreken en is er meer duidelijkheid over het voortbestaan. Nog dit voorjaar voegen de winkels in Amsterdam en Utrecht zich bij MotorKledingCenter.

Door deze overname van MotoZoom en de opening van Assen komt de teller op 8 winkels te staan. Er wordt op deze manier doorgewerkt aan een landelijke dekking van winkels die online ondersteund worden met een uitgebreide webshop waarbij er met Amsterdam en Utrecht twee afhaalpunten bijkomen.

“Hoewel een overname in eerste instantie niet was voorzien, zijn Utrecht en Amsterdam geografisch gezien erg interessant voor ons. Bovendien zagen wij MotoZoom als een mooi bedrijf met enthousiaste medewerkers en een hoge mate van service. Hierdoor hebben zij een grote vaste klantenkring op weten te bouwen. Wij kijken ernaar uit om deze klanten te verwelkomen in onze winkels met een aantal bekende gezichten op de vloer en een uitgebreider assortiment. Natuurlijk mag onze bekende Bikers Lounge ook in Amsterdam en Utrecht niet ontbreken.”

Directeur Mark Bos

De voorraden zijn inmiddels verhuisd naar de winkel in Utrecht. Na MOTORbeurs Utrecht zal van 29 februari t/m 22 maart een grote faillissementsuitverkoop plaatsvinden. Daarbij zullen restanten tegen bodemprijzen worden aangeboden. De winkel in Amsterdam zal later dit seizoen opnieuw worden geopend op een andere locatie.

Omdat MotorKledingCenter service hoog in het vaandel heeft kunnen gedupeerde klanten van het faillissement van MotoZoom die in afwachting zijn van een levering, een aanbetaling hebben gedaan of een garantie hebben ingeleverd contact met onze klantenservice op het speciale e-mailadres zoom@motorkledingcenter.nl. Bovendien zullen MotoZoom cadeaukaarten in 2020 nog geldig zijn in Amsterdam en Utrecht met als voorwaarde dat de aankoop minimaal het dubbele is van de waarde van de cadeaubon.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen