zondag 24 september 2023

Mutt Motorcycles terug in Benelux

Black Flamingo Moto is vanaf mei 2021 de importeur en distributeur van Mutt Motorcycles in Nederland, België en Luxemburg. Mutt Motorcycles specialiseert zich in stijlvolle en betaalbare 125cc en 250cc caferacers en scramblers. De oprichters van Black Flamingo Moto zijn Arjan van den Boom en Paul van Mondfrans Lindén van Nederlands’ bekendste custom bouwer Ironwood Motorcycles.

De motoren van Mutt Motorcycles werden jarenlang met succes verkocht in België, maar de toenmalige importeur ging ruim een jaar geleden met pensioen. De nieuwe distributeurs nemen enthousiast het stokje over, omdat ze zien dat er veel vraag is naar betaalbare kwalitatief hoogwaardige custom motoren. Arjan van den Boom: ‘We zien al jaren de trend dat mensen op zoek zijn naar een betaalbare caferacer of scrambler, en met Mutt Motorcycles bieden wij klanten de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs in te stappen in het custom segment.’ De distributie zal plaatsvinden vanuit een nieuw heropend pand in Almere, dat gedeeld wordt met Ironwood Motorcycles.

Motormaker: Arjan van den Boom, Ironwood Motorcycles

‘De komende tijd gaan we op strategische locaties een dealernetwerk opbouwen in zowel Nederland en België als Luxemburg om zo goed bereikbaar te zijn in alle gebieden’, vertelt Paul van Mondfrans Lindén. ’Enthousiaste dealers die dit segment omarmen zijn welkom om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te verkennen.’.

Naast het opzetten van een dealernetwerk in deze opkomende markt, is het ook mogelijk voor klanten om rechtstreeks een motor te kopen bij Black Flamingo Moto: ‘Kopers kunnen straks een Mutt kopen en deze bij Ironwood direct extra aanpassingen geven’, zegt Van Den Boom. ‘Hiermee bedienen we een grote groep motorrijders met verschillende budgetten.’

Mutt Motorcycles
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image