Naar Spanje met The RaceAcademy

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Springtraining in sunny Spain?
Don’t wait too long to reserve your spot!
 
Springtraining is hot this year, our first 3 events in Spain are running out of places. Make sure you sign up in time if you plan to join us there!

For Barcelona April 3 & 4, 2 – day training 12 places to go. Estoril May 2-5, 7 places left.

Valencia & Motorland Aragon are already is fully booked!
Good thing we have 2 more events in Motorland Aragon this year! Event 2 from 28 – 30 September and event 3 from 1 – 2 October. 

Ride one of our new BMW S 1000 RR 2018 bikes, or bring your own (open for all brands).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?