Najaarsstorm met windstoten

De eerste najaarsstorm trekt dinsdagavond langs de Nederlandse kust. De wind neemt toe tot stormkracht 9 met uitschieters tot 95 kilometer per uur. De meeste wind wordt verwacht in het noordwestelijk kustgebied. Ook vallen er veelvuldig regen- en onweersbuien. Verwacht wordt dat de wind na de avondspits pas echt opsteekt.

Boven land is de wind hard tot stormachtig, kracht 7 tot 8 met uitschieters tot 85 km per uur. Het zal in de avonduren vooral oppassen zijn in Noord-Holland, Zuid-Holland en op de Waddeneilanden. Morgen luwt de wind enigszins, maar het blijft stevig doorwaaien.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.