dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Najaarsstorm met windstoten

De eerste najaarsstorm trekt dinsdagavond langs de Nederlandse kust. De wind neemt toe tot stormkracht 9 met uitschieters tot 95 kilometer per uur. De meeste wind wordt verwacht in het noordwestelijk kustgebied. Ook vallen er veelvuldig regen- en onweersbuien. Verwacht wordt dat de wind na de avondspits pas echt opsteekt.

Boven land is de wind hard tot stormachtig, kracht 7 tot 8 met uitschieters tot 85 km per uur. Het zal in de avonduren vooral oppassen zijn in Noord-Holland, Zuid-Holland en op de Waddeneilanden. Morgen luwt de wind enigszins, maar het blijft stevig doorwaaien.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen