Nieuw in Groenlo: Bikertrefpunt en Toerstop Rockcafé Taste

Nee, natuurlijk niet nieuw, Rockcafé Taste bestaat inmiddels al 7 jaar en staat goed bekend door de vele livemuziek en andere evenementen gerelateerd aan muziek. Maar eigenaren Marion en Roland – liefhebbers van bluesrocklegende Rory Gallagher – wilden meer. Beide hebben zelf altijd motor gereden en daarom wordt Rockcafé Taste naast muziekcafé nu ook een trefpunt voor motorrijders. En dat alles past prima bij deze locatie en de sfeer van het café.

Toerrijders kennen de omgeving rond Groenlo en Winterswijk als een perfecte streek om een toertocht te rijden. En al die mooie weggetjes houden niet op bij de grens met Duitsland. Dé kastelenstreek van Duitsland – Munsterland – leent zich ook voor prachtige ritten.

Kleine kaart & Motortrefpunt

Bij Motortrefpunt Rockcafé Taste kan je even bijkomen van al die indrukken die de Achterhoek je biedt. Natuurlijk is de koffie vers gebrouwen, maart ook de drankjes stan koud om geserveerd te worden. En wil je wat eten, de kleine kaart (pannenkoeken, soep van de dag)  of een snackje stilt de sterkste trek. En om de hoek is een kwalitatieve cafetaria waarvan de snacks ook op het terras van Taste mag verorberd. In het seizoen organiseert Rockcafé Taste ook diverse evenementen gerelateerd aan het motorrijden. Hou daarvoor de website of motortrefpunt.com in de gaten. Rockcafé Taste heeft ook een Facebookpagina.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.