13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Nieuwe Brembo website online!

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl

Benelux-importeur Hoco Parts heeft onlangs haar Nederlandstalige Brembo website gelanceerd! Hier vindt u alle informatie over Brembo High Performance & Racing producten.

De nieuwe site geeft een duidelijk overzicht van alle leverbare Brembo ‘HPK’ High Performance Kits, en uiteraard de Brembo Racing producten. Zoals de Brembo remschijven, remklauwen, remblokken, master cilinders en accessoires. De handige Configurator maakt het mogelijk om te zien welke Brembo producten er voor uw motor beschikbaar zijn. Daarnaast kunt u ook de meest recente catalogus downloaden en een aantal bijzondere filmpjes bekijken. Naast de Brembo producten is het ook mogelijk om te kijken welke Marchesini wielen er op uw motor passen met de Marchesini Configurator.

Waarom ‘HPK’ High Performance Kits?
De ‘HPK’ producten worden in dezelfde fabriek geproduceerd als de Brembo Racing producten, waar toleranties en controles op de producten op het hoogste niveau staan. Absolute topkwaliteit. De ‘HPK’ producten zorgen voor een aanzienlijk verbeterde remkracht en een meer constante remwerking. 

Racing
Naast de ‘HPK’ High Performance Kits levert Hoco Parts ook alle Brembo Racing producten, inclusief de Off-Road producten. Ieder topteam en iedere coureur weet dat Brembo veruit de beste leverancier van remsystemen is. In de hoogste wegrace klassen als de MotoGP en WK Superbike is Brembo al jaren ruim vertegenwoordigd. In de MotoGP/500cc is Brembo zelfs sinds 1994 elk jaar kampioen geworden! Maar ook in talrijke andere klassen, op nationaal en op internationaal niveau vertrouwt men op Brembo. 

Surf snel naar www.brembo.hocoparts.com en ontdek!

Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen