zondag 5 mei 2024

Nieuwe e-bike: Yamaha lanceert Booster line up

Yamaha heeft twee nieuwe e-bikes gelanceerd, de Yamaha Booster en Yamaha Booster Easy, als uitbreiding op hun bestaande assortiment. De Yamaha Booster is een S-pedelec die 45 km/u kan bereiken, de Booster Easy 25 km/u. Beide modellen hebben een die-cast frame en 4-inch banden (20-inch diameter). De Booster en Booster Easy hebben beide een 630Wh 36V batterij en vijf rijmodi.

MV Agusta komt met vier nieuwe modellen

Belangrijkste kenmerken:

  • De Booster Easy kan 120 km rijden op een enkele lading, terwijl de Booster 110 km kan rijden.
  • De Booster en Booster Easy hebben dezelfde rijmodi, maar de Booster heeft een hogere maximumsnelheid en een kortere rijafstand.
  • Beide modellen hebben de Yamaha PW-S2-aandrijfeenheid die 75Nm koppel levert.
  • De Boosters hebben 180 mm schijfremmen aan de voor- en achterzijde.
  • De Booster biedt de hoogste prestaties in de rijmodus HIGH en de langste afstand in de rijmodus +ECO. De Booster Easy heeft een Zero-modus waarmee de elektrische ondersteuning op afdalingen wordt geëlimineerd.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen