Nieuwe MOTO73 is uit!

Vandaag valt de nieuwe MOTO73 bij de abonnees op de deurmat, wat biedt deze MOTO73? We zetten het op een rijtje:

Guns N’ Poses
Met een Magnum worden traditiegetrouw evenveel mensen omgelegd als inwendige mensen verfrist tijdens hete zomermaanden. Maar een volgende Magnum betreedt het wereldtheater; een poseur, patser, gestaalde lolly onder de familienaam Victory. Het moordend hete South Dakota vormt het decor, al had Las Vegas beter gepast…

Down Under
Dertig jaar wachten wordt volgend jaar mei beloond met het vierde deel van de Mad Max-cyclus. Naar aanleiding van Max Max: Fury Road (2015) blikken we terug op veertig jaar motor & film in Australië.

Wereldtitel binnen handbereik
De afgelopen jaren waren de meest succesvolle uit de carrière van Jannick de Jong. De 27-jarige grasbaanracer behaalde twee jaar achtereen de Nederlandse en Europese titel en greep dit jaar op de valreep naast de wereldtitel. Het zijn de vruchten van een leven lang investeren in mens en machine.

De zwartepiet toespelen
Als iemand dit jaar de gemoederen bezig heeft gehouden, is het Zwarte Piet wel. Voor het bij wet wordt verboden, kiest MOTO73 vier favoriete Zwarte- Pietenmotoren. Welke stoute tweewielers verdienen de roe en een plekje in de zak van Sinterklaas?

Broederlijke kampioenen
In de 66-jarige geschiedenis van het WK wegrace zijn met Marc en Alex Marquez voor het eerst twee broers wereldkampioen geworden. En dan ook nog in hetzelfde jaar. Nadat Alex als de jongste van de twee in Valencia de Moto3-titel had gegrepen, bekroonde Marc een fantastisch MotoGP-seizoen met een dertiende zege.

Vonk slaat over
Het kon natuurlijk niet uitblijven, nadat de elektromotor in de automobielsector al een geruisloze intrede maakte. In de motorbranche is inmiddels ook de tijd aangebroken dat de e-bikes een steeds ruimer plekje innemen op de markt. KTM doet mee met de Freeride E.

Licht in de duisternis
Ze kwamen onder de noemer ‘Darkside of Japan’, maar ondertussen zijn het twee enorme lichtpunten in de line-up van het merk met de gekruiste stemvorken. Met een gunstige prijsstelling en een lichtelijk ondeugend karakter raak je blijkbaar de juiste snaar bij motorminnend Nederland.

En nog veel meer…

Bestel direct of neem hier een abonnement!

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.