Nieuwe MOTO73 is uit

– Koopgids 2010
Alle merken en modellen. In het hart van dit nummer een uitneembaar overzicht van het complete modellenaanbod van motoren en motorscooters op de Nederlandse markt. Met daarbij de belangrijkste technische gegevens en de prijzen.

– Lybia Rally
Verreden in Tunesië. Waarom moest er worden uitgeweken?

– GP Qatar
Seizoenstart MotoGP. Eindelijk was het zover en werd de eerste Grand Prix van 2010 verreden. Stond de race opnieuw in het teken van Casey Stoner.

– De cijfers
In nummer 7 stond een test van zeven 1000cc-superbikes. De meet gegevens had je nog van ons tegoed. |

– Serieus offroad
KTM en Husqvarna zijn de overheersende merken op het gebied van offroad. Blijven zij dominant of mogen ze concurrentie verwachten van bijvoorbeeld BWM en Beta?

– WK Superbike
Wat gaat eraan vooraf voordat de motoren van Ten Kate de baan op gaan voor de eerste trainingen?

– Bridgestone BT-023
Voldoende testmotoren om ermee te rijden.

– ONK Assen
Paasmaandag begon het seizoen van de vaderlandse wegrenners (en veel buitenlanders) op het TT Circuit Assen.

– Daniël Willemsen
Hij lijkt nog niet verzadigd te zijn na zeven wereldtitels. Nog steeds benadert hij zijn sport uiterst serieus. We volgen hem in Oldebroek.

– Triumph Scrambler
Je krijgt een nostalgisch gevoel als je op pad gaat met deze nieuwe klassieker.

– Marathonmotor Yamaha YZF-R1
Alex Broesder kocht in 2004 ter vervanging van zijn Yamaha FJ1200 een toen vijf jaar oude YZF-R1 met 16.000 KM op de klok. Nu zes jaar later staat de teller op 107.000 km. Die kilometerstand is de inmiddels elf jaar oude motor niet aan te zien, want hij ziet eruit als nieuw? Is hij dat ook?

Ook MOTO73 lezen? Koop hem dan nu in de winkel of kijk op www.zester.nl/moto73 voor een aantrekkelijke aanbieding of leuk welkomstgeschenk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.