maandag 29 mei 2023

The Machine – V8-motorfiets van Epi Huisman

Guzzi, Morbidelli en Huisman. Drie familienamen, waarvan er eentje wat afsteekt tegen de rest. Zoals Moto Guzzi dat ooit deed in Mandello del Lario en Giancarlo Morbidelli idem dito in Pesaro, bouwde Epi Huisman zijn eigen V8-motorfiets. In het drassige grensgebied tussen Brabant en Zuid-Holland werd het idee geboren en uitgevoerd. In Epi’s ietwat bizarre werkplaats kwam vervolgens The Machine tot stand; een motorfiets met een 3532 cc Buick 215 V8-motorblok. Zo waanzinnig als de motor is,...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Nick Enghardt
Nick Enghardt
Nick Enghardt, geboren op 14 december 1989. Druktemaker, techniek-nerd, liefhebber van oude motoren en een eindeloze bron van nutteloze (motor)feitjes. Werkt haast net zo lief aan zijn motoren als hij erop rijdt. Behalve dat Nicks motoren niet zelden stuk voor stuk stilstaan. Gelukkig maar dat hij MotorNL-testredacteur is en er dus altijd wel een nieuwe motor te testen valt.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image