Nieuwe MOTO73 is uit!

MOTO73 zorgt dat jij als motorliefhebber van alles op de hoogte bent. Tweewekelijks lees je in dit tijdschrift alles over motoren en testen daarvan, motorsport, techniek, de motorrijder en maak je kennis met de mooiste motorroutes inclusief GPS-bestanden.

Editie 20 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. In deze editie vind je onder andere de volgende onderwerpen:

Michael misschien in de MotoGP
Hoewel het nog niet zeker is, staat Michael van der Mark komend weekeinde op Aragón wellicht aan de vooravond van zijn grootste uitdaging ooit: debuteren in de MotoGP. Wij belden vier MotoGP-experts om te horen wat er allemaal op Michael af zal komen als het daadwerkelijk zover is.

Moto Guzzi V7 III Special
De nieuwe V7 III Special van Moto Guzzi is ten opzichte van zijn voorganger opgefrist. Met name de V-twin en het rijwielgedeelte kregen een flinke update. Ook reden we met de V7 Vanguard.

Dubbeltest CBR650F en Kawasaki Ninja 650
De Honda CBR650F en de Kawasaki Ninja 650 ogen dan wel als sportieve motorfietsen, maar hoe staat het met hun toereigenschappen? Nick Enghardt nam de proef op de som.

Ducati Bipantah
Bij weinigen is bekend dat Ducati al ver voor de nieuwe Desmosedici Stradale een V4 voor een straatmotor bouwde. Jammer genoeg ging er uiteindelijk een streep door deze Bipantah.

KTM 990 Super Duke
In de rubriek Winkeldochter dit keer een KTM 990 Super Duke. Zonder twijfel een prima motor, maar dankzij de wat bijzondere bestickering blijkt hij niet in trek bij de kopers.

Van hier tot Tokio
Paul van Hooff is met zijn oude, trouwe Moto Guzzi onderweg van Amsterdam naar Tokio. Met veel moeite kwam hij Iran binnen, waar hij door de bevolking werd onthaald als een rockster.

Marathonmotor
Bijna 300.000 kilometer heeft de Honda CBR1000F van Cor Fredriks inmiddels afgelegd en het derde blok ligt er al in. Wat is het verhaal daarachter?

Techniek: motortypen
Tweetakt of viertakt, benzine of diesel: in motorfietsen worden verschillende typen krachtbronnen toegepast. Wij zetten ze op een rijtje.

MotoGP San Marino
Regen zorgde op het circuit van Misano voor spiegelglad asfalt en dus talloze valpartijen. Marc Marquez hield zijn Repsol Honda knap overeind en boekte een belangrijke overwinning.

Gerrie van Rooyen
Gerrie van Rooyen was in de jaren zeventig één van de eerste transseksuelen van Nederland. Als vrouw stapte ze in het mannenbolwerk dat motorracen heet.

Mash Black Seven 125 en 250
Net als je denkt dat zwart en goud passé zijn, komt het Franse Mash met de Black Seven 125. En dan is er nog de Black Seven 250 in zwart en zilver.

Nogmaals: E10
Het artikel over E10-brandstof in MOTO73 nummer 18 leverde veel reacties op. Reden voor auteur Peter Aansorgh om daar in een tweede artikel op in te gaan.

Verder in deze editie
– Motorleven
– Eerste versnelling
– Overzee Overleeft
– Garage 73
– Vraagbaak
– Flashback: Wil Hartog
– Motorsport in beeld
– Posters
– SBK Portugal
– Motorsport in beeld
– Sport: Road & Offroad
– Agenda
– Volgend nummer en colofon
– De parels van Henk Keulemans

Nog geen abonnee? Je kunt de nieuwe editie hier los bestellen. Wil je een abonnement? Bekijk de verschillende abonnementen hier en mis geen enkele editie meer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.