Nieuwe MOTOR is uit

Crossrunner & Co
Honda's Crossrunner moet nog een beetje op zijn plek vallen. VFR in basis, met een flinke vleug Varadero erover, zo kun je ’m omschrijven. Logisch dus dat we ’m dus tussen pa en ma zetten om te kijken op wie hij het meeste lijkt.

Nieuws: Husqvarna
Husqvarna pakt uit. De enduro's en supermoto's kennen we nu wel, maar dit is weer een klasse apart… Wauw!

Mean Fuckers
In Londen weerklinken nog dagelijks de klanken van oude ongedempte café-racers. Schimmige rockers, zwart leer en de geur van olie in een duistere underground scene.

Mijn Motor&ik
Een ZX-6R 2.0 in een waanzinnig eigenbouwframe. Wie zegt dat stuntfietsen altijd oude meuk moet zijn?

Ducati’s EVO
Variatie op een thema, maar wat voor één! Ducati's Monster 1100EVO maakt iedere rit speelkwartier.

Gebruikt: BMW F800
BMW's F800-serie is alweer even op de markt en tweedehands is er veel te vinden. Waar moet je op letten? Alle ins & outs voor je op een rijtje.

Bautista
De enige Suzuki-coureur in de MotoGP brak begin dit jaar zijn been en worstelt met een nauwelijks competitieve machine. Die heeft vast wel wat te vertellen…

Langs de Wadden
Zeggen wij 'wadden', denk jij aan veerboten, fietsen huren en lopen door de prut. Maar wat dacht je van langs de Wadden motorrijden?

V-Stromgeroffel!
Veel te lang hebben we moeten wachten op de opvolger van Suzuki's V-Strom 650. De verwachting was groot, de feiten op papier leken wat tegen te vallen. En in het echt? Lees het.

En nog veel meer. Wil je nooit meer een MOTOR Magazine missen? Ga naar www.zester.nl/motormagazine en profiteer van één van onze aanbiedingen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.