Nieuwe Suzuki GSX-S1000 aangekondigd

Suzuki deelt plaagstootjes uit met een video op YouTube waarin de nieuwe GSX-S1000 wordt aangekondigd. De presentatie volgt op 26 april.

Een paar vernieuwingen zijn al te zien in de video, hoewel er nog niet veel van de motor te zien is.

Net als veel andere motorfietsen op dit moment, krijgt de GSX-S1000 ook winglets, die zorgen voor meer downforce aan de voorkant. De tank en de achterkant lijken te zijn herzien. De nieuwe koplamp maakt nu gebruik van led-technologie. Het bestaat uit meerdere lichtunits, waarvan er twee de vorm hebben van een Superman-logo dat een beetje breed is uitgerekt.

2021 Suzuki Hayabusa: de magische Busa is terug!

Verdere informatie over de 2021 Suzuki GSX-S1000 is nog niet beschikbaar. Maar het moet duidelijk zijn dat de motor is herzien voor Euro 5 (ten minste). Afgezien daarvan kun je een verbeterde uitrusting verwachten, met allerlei elektronische hulpmiddelen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?