maandag 24 juni 2024

Nieuwe toer- en verhuurmogelijkheden over de hele wereld met Royal Enfield

Royal Enfield zet zijn agressieve groei over de hele wereld voort met een nieuw wereldwijd motorfietsverhuurprogramma en nieuwe mogelijkheden voor georganiseerde, begeleide tours.

De afgelopen tijd heeft Royal Enfield dit soort programma’s uitgevoerd vanuit India, waar de moderne versie van het bedrijf is gevestigd. Het idee is dat Royal Enfield een private onderneming die verhuur of tours aanbiedt, screent en jouw connectie met hen faciliteert. Ze fungeren als een soort tussenpersoon, waardoor het makkelijker wordt om te bepalen of een buitenlandse verhuur- of touroperator betrouwbaar is, en ook de betalingsregelingen eenvoudiger maken.

Eerste indruk 2024 Royal Enfield Himalayan: voor de avontuurlijke motorrijder

Nu breiden ze dit programma wereldwijd uit, met mogelijkheden om te huren of te touren met Royal Enfield-partners in meer dan vijftig steden. Sommige van deze steden bieden zelfs meerdere tour-opties; Royal Enfield zegt dat er nu meer dan zestig verschillende tours zijn die je via hun partners kunt boeken.

Veel van deze tours en verhuur zijn beschikbaar in India, wat logisch is; jarenlang was Royal Enfield dé machine voor touren daar, vooral in de bergachtige regio’s. Maar veel mogelijkheden zijn er ook in andere populaire toeristische bestemmingen. Ook in in Europa, markten die traditioneel werden bediend door dure merken als BMW of Harley-Davidson. De prijzen van Royal Enfield voor hun tours en verhuur lijken gericht om vooral goedkoper te zijn dan een deel van de concurrentie.

Het programma van Royal Enfield bestrijkt ook landen als Peru die vaak als bestemmingen voor avonturenritten golden. Een vlieg-en-rij-pakket bespaart je veel tijd, bovendien kun je nu een makkelijk te rijden (en waarschijnlijk ook betaalbaarder) model huren.

Kijk voor meer informatie en een lijst van beschikbare bestemmingen op de verhuurpagina. Daar staat welke modellen er per locatie beschikbaar zijn; hoewel niet elke locatie alle Royal Enfield-modellen heeft, kun je met wat zoeken meestal wel vinden wat je zoekt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen