Nieuwste modellen naar Motor Event

Meerdere importeurs, waaronder Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda en KTM, tonen tijdens Motor Event Hardenberg en Venray hun nieuwste modellen. Hiermee hebben de twee beurzen veel primeurs te pakken.

Ben jij benieuwd naar het laatste motornieuws? Kom dan naar Motor Event Hardenberg op 25, 26 en 27 november of ga naar Motor Event Venray op 9, 10 en 11 december 2011. Meer informatie staat op www.motoreventhardenberg.nl en www.motoreventvenray.nl.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?