Nu bij de Suzuki dealer: Ecstar-motorolie

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Suzuki brengt deze olie onder het label Ecstar op de markt, omdat het de ‘ster’ is die elke Suzuki naar ‘ecstatic’ (uitzinnige) prestaties leidt. Ecstar-olie wordt op een milieuvriendelijke manier samengesteld en overtreft conventionele motorolie op het gebied van wrijvingsverlaging, reinigend vermogen en thermische stabiliteit, door een optimale combinatie van kwalitatief hoogwaardige basisoliën en een uitgebalanceerd additievenpakket. Daardoor biedt Ecstar-olie optimale bescherming en zorgt het voor een opmerkelijk laag brandstofverbruik.

Assortiment
Ecstar-olie is vanaf nu ook verkrijgbaar via de Nederlandse Suzuki-dealers. Het assortiment bestaat uit Ecstar Standard (R5000), een minerale 10W-40-olie, Ecstar Advanced (R7000), een semi-synthetische motorolie en Ecstar Premium (R9000), een volledig synthetische topolie. Ter introductie biedt Suzuki een leuke actie: als je nu bij de Suzuki-dealer 4 liter Ecstar-olie koopt, krijg je daarbij gratis een leuke Ecstar-goodie.

Actie: Ecstar-goodie bij Ecstar-olie
Ecstar-motorolie is speciaal ontwikkeld voor en door Suzuki en biedt daarom de beste prestaties en een optimale bescherming van jouw Suzuki. Ga daarom naar je officiële Suzuki-dealer en kies voor Ecstar-olie. En koop je 4 liter Ecstar-motorolie, dan krijg je daar nu gratis een leuke Ecstar-goodie* bij! 

* Actie geldig tot en met zaterdag 15 juli 2017.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?