donderdag 22 februari 2024

Oberdan Bezzi voegt een dubbel-RR toe aan de Honda Hawk 11

De toekomstige Honda Hawk 11 werd pas onlangs onthuld, en hoewel men nog uiterst terughoudend is met informatie en gegevens, heeft ontwerper Oberdan Bezzi al een Hawk 11 RR-versie gemaakt.

Sportieve RR-versie van de Hawk 11

Het Honda Hawk 11 RR-ontwerp van Oberdan Bezzi is uitgevoerd in de driekleurige HRC-kleurstelling. De lijnen zijn echter enigszins aangepast om de lijnen van de Hawk te benadrukken.

Naast een nieuwe voorspatbord is er een nummerplaat voor het racenummer onder het zitgedeelte. Om de sportieve noot nog meer te benadrukken, heeft Bezzi de Hawk herontworpen als eenzitter, hoewel de voetsteunen van de duopassagier nog steeds aanwezig zijn. Hij plaatste de voetsteunen van de berijder verder naar achteren en wijzigde het stuur om een sportievere rijpositie mogelijk te maken. Natuurlijk mag een Akrapovic-achterdemper niet ontbreken.

Oberdan Bezzi fabriceert BMW F 702 R

‘Alleen’ een ontwerp

Voor alle duidelijkheid, dit is geen nieuwe versie van de Hawk 11, noch is het een conversie. Het is ‘slechts’ het idee van ontwerper Oberdan Bezzi over hoe hij een RR-versie van de Hawk 11 zou willen zien. We kunnen alleen maar hopen dat Honda zich zal laten inspireren door het ontwerp.

Meer gave ontwerpen staan op Designer’s cut.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen