Ook Concept E-go gepresenteerd

Zie hier hoe we de jeugd enthousiast kunnen krijgen voor elektrische motoren. Althans, dat is wat Husqvarna ons doet geloven in het persbericht over de Concept E-go, Husqvarna's benadering van elektrische motorrijden vandaag de dag. Wat je er ook van vindt, opvallen doe hij als geen ander.

Let voor de aardigheid eens op de voorvering. Inderdaad, dat is echt anders. Ook de enkelzijdige swingarm mag er zijn. Je net veroverde liefje achterop meenemen zit er dan weer net niet in want het duozadel ontbreekt geheel in de stijl van Husky!

Later meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?