zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ook Concept E-go gepresenteerd

Zie hier hoe we de jeugd enthousiast kunnen krijgen voor elektrische motoren. Althans, dat is wat Husqvarna ons doet geloven in het persbericht over de Concept E-go, Husqvarna's benadering van elektrische motorrijden vandaag de dag. Wat je er ook van vindt, opvallen doe hij als geen ander.

Let voor de aardigheid eens op de voorvering. Inderdaad, dat is echt anders. Ook de enkelzijdige swingarm mag er zijn. Je net veroverde liefje achterop meenemen zit er dan weer net niet in want het duozadel ontbreekt geheel in de stijl van Husky!

Later meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen