In mei naar Yorkshire of de Spessart?

Krijg je ook zo de kriebels van het fijne lenteweer dat we afgelopen weekend hadden? En is je motor al uit de winterslaap ontwaakt? Dan heb je ongetwijfeld ook wel zin om er in mei lekker op uit te gaan! 

Onze collega’s van Promotor Reizen organiseren al bijna tien jaar prachtige motorreizen en laten ons zonet weten in mei nog plek vrij te hebben in hun reizen naar de Spessart en Yorkshire. Wij zetten de informatie hieronder even op een rijtje. 

Spessart van 1-5 mei

Een andere wereld over de grens. Weg uit de drukte en leve de vergezichten. Ten oosten van Frankfurt am Main struikel je over de ‘Naturwaldreservat’-en, lage bergen, authentieke dorpjes en genoeg Konditorei voor een tevreden motorrijder. Je kunt tijdens deze reis ook een rijvaardigheidstraining (die 4 uur duurt) volgen om je motorseizoen soepeltjes te beginnen.

De kosten? 439,- op basis van een 2 persoonskamer en daarbij krijgen Promotor-, MOTO73 en Classic & Retro-abonnees nog eens 30 euro korting. Boeken doe je hier: KLIK

Weekend Yorkshire 23-26 mei

Wat is er lekkerder dan een paar dagen in Engeland in de Yorkshire Dales en North York Moors of eventueel een stukje Peak District te rijden? En s’avonds een wandeling én pint te pakken in een van de mooiste steden; York. Slechts de Romeinen, Saksen en Vikingen gingen je voor.  Da’s toch mooi gezelschap! Voor 379,- ben je er bij en hier lees je meer.

 

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.