Oproep: Marathonmotor gezocht!

Voor de rubriek Marathonmotor in MOTO73 zijn wij op zoek naar de echte metermakers, de asfaltvreters en de door-en-door doorrijders.

Ken jij of ben jij zo’n motorrijder die voor niets of niemand stopt met een motor die echt gemaakt is om flinke getallen op de teller te rijden? We maken trouwens ook met plezier ruimte op de bank voor motoren die totaal niet gemaakt zijn voor hoge kilometerstanden, maar ze desondanks wel hebben. Haast nog liever zelfs!

Hoe hoog die kilometerstand dan moet zijn? Dat verschilt nauurlijk wel per type motor. Een tourmodel maakt makkelijker kilometers dan bijvoorbeeld een naked- of sportfiets.. Als vuistregel gebruiken wij aan ongeveer 100.000 kilometer. Een vereiste is dat jij wel die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte afstandrijders zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

Momenteel ligt het aanbod BMW’s en Honda’s hoog – en die blijven we graag onder loep nemen, absoluut – en daarom benieuwt het ons; waar zijn al die Yamaha’s, Suzuki’s, de Kawasaki’s, Harleys, Ducati’s en wat nog meer? 

Kortom; waar zijn die Marathonmotoren?! Voel jij je geroepen, voel je jij aangesproken? Aarzel niet en mail ons op marathonmotor@mpsadventure.nl. Voor meer informatie over de rubriek verwijzen we je trouwens graag door naar Peter van der Sanden, de man achter de rubriek Marathonmotor, en onze technische partner van het geheel, Van Sleeuwen Motoren in Volkel.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.