Poll > Nieuwe eisen motorrijbewijs

In 2013 gelden voor het motorrijbewijs nieuwe eisen. Kort gezegd moet je eerst op je achttiende voor twee jaar op een 125 cc stappen (A1), dan twee jaar op een motorfiets van maximaal 35 kW (A2) en daarna mag je met onbeperkt vermogen rijden (A3). Dit rijbewijs kun je ook direct halen, maar pas vanaf je vierentwintigste. Wat doe jij, of als je het rijbewijs al hebt, wat zou je doen?

A. Ik begin met 18, dan heb ik op mijn 22e tenminste een zware.
B. Ik wacht wel tot ik 24 ben.
C. Voor mij hoeft het niet meer.
D. Geen probleem, ik ben een late opstapper.

Geef je mening aan de rechterkant van deze pagina.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.