2019 Kawasaki Ninja ZX-6R flink goedkoper!

De nieuwe Kawasaki Ninja ZX-6R was een verrassing tijdens de AIMExpo. Kawasaki maakt nu de prijzen bekend voor de Benelux.

De kracht van de Ninja ZX-6R is toch wel het motorblok. Het vergroten van de cilinderinhoud met 36cc heeft in de 600 klasse heel veel invloed op het vermogen en met name het koppel. Hierdoor is de ZX-6R naast sportief ook goed en comfortabel te gebruiken op de straat.

De ZX-6R 636 krijgt voor 2019 een aangescherpt design, LED koplampen, het KQS Quick Shift systeem en een nieuw ontworpen dashboard. De vernieuwde gearing zorgt hiernaast voor een snellere acceleratie.

Prijzen voor de nieuwe Ninja ZX-6R 636

De Ninja ZX-6R 636 is leverbaar vanaf eind november, met een vanaf prijs van €12.799,-, maar liefst € 2.000,- goedkoper dan het voorgaande model uit 2016!

De nieuwe Ninja ZX-6R staat vanaf eind november bij uw Kawasaki dealer.

Ninja ZX-6R – Black: € 12.799,-, Ninja ZX-6R – KRT Edition: € 12.999,-

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

De details & opties

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?