13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijzen nieuwe Kawasaki Versys 1000 modellen

De Kawasaki Versys 1000 is voor 2019 geheel vernieuwd. Er is ook een exclusieve SE-versie beschikbaar.

Kawasaki Versys 1000

De nieuwe Versys 1000 is zowel qua design als motorisch aangescherpt. De motor heeft nu elektronisch aangestuurde gaskleppen. Hoe dan ook is de Kawasaki is hi-tech en bijzonder rijk uitgerust. De Versys 1000 heeft o.a Traction Control, diverse Power Modes, cruise control, Cornering Management, LED-lampen en radiaal gemonteerde remklauwen.

De nieuwe Kawasaki Versys 1000 is leverbaar vanaf december vanaf € 14.699,-

Kawasaki Versys 1000SE

Naast de nieuwe Versys 1000 heeft Kawasaki ook een exclusieve Versys 1000 SE. De Versys 1000 SE heeft alle features van de nieuwe Versus 1000, maar ook vele extra’s zoals;

  • KECS: elektronische adaptieve vering
  • LED Cornering lights
  • Quickshifter (up and down)
  • Exclusief TFT display
  • Smartphone connectiviteit met de nieuwe Kawasaki Rideology app
  • Groot instelbaar Touring windscherm en handkappen
  • Standaard ‘heated grips’
  • Kawasaki’s unieke zelfherstellende lak

De nieuwe Kawasaki Versys 1000SE is leverbaar vanaf eind februari en kost € 17.999,-

Breed accessoire aanbod

Veel van de extra’s op de SE zijn als accessoire te bestellen voor de Versys 1000. Ook zijn er vriendelijk geprijsde Touring pakketten met o.a. mono-key geïntegreerde zijkoffers.

De nieuwe Versys modellen zijn komend weekeinde – 1 en 2 december – al te bezichtigen tijdens de Kawasaki News Show in het Nationaal Militair Museum in Soest. De toegang is gratis, wel moet je je vooraf aanmelden. Op vertoon van je motorrijbewijs kom je vervolgens naar binnen.

Kijk voor meer informatie op www.kawasaki.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen