Promotor KouwePotenTocht: de route is verkend

De route van de jaarlijkse en laatste Promotor clubtocht van het jaar – de KouwePotenTocht – is verkend en goed bevonden. Waar we precies vertrekken, lunchen en dineren houden we nog even geheim. De locaties liggen ergens tussen het Gooimeer en de Biesbosch. Topografisch en histories min of meer goed onderlegde types zouden hieruit een thema kunnen ontwarren. Maar we doen niet flauw en laten je niet in het ongewisse. Het thema voor de KouwePotenTocht  – zaterdag 2 november – zijn de forten van de Hollandse Waterlinie.

De Hollandse Waterlinie loopt grofweg langs de randen van het Groene Hart. De route – zo’n 220 km – voert je langs zoveel mogelijk forten en vermijdt waar mogelijk doorgaande wegen door verstedelijkte gebieden. De KouwePotenTocht moet een gedenkwaardige laatste Promotor Clubtocht van 2019 worden.

Meer verdieping van de route

In Promotor 8 – bezorgdatum 4 oktober – staat een uitgebreid verslag over de rit langs de Hollandse Waterlinie. Ben je ervan overtuigd dat dit een klasserit wordt, kun je je al inschrijven voor de rit op www.promotor-reizen.nl. Promotor-abonnees betalen €55,-, niet-abonnees betalen 15 euro meer.

kpt_2019_route_ovb

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?