Recordjaar voor BMW

Faillissementen, instortende markten en steeds kleiner wordende pensioenen. Genoeg ellende? Oké, we stoppen en maken ruimte voor beter nieuws. Wat zeggen we, goed nieuws. BMW Motorrad heeft namelijk een nieuw verkooprecord geboekt in 2012. Het kan dus wel!

BMW Motorrad verkocht wereldwijd 106.358 motorfietsen en maxi-scooters tegenover 104.286 in 2011. Snelle rekenraars komen dan inderdaad uit op een stijging van zo’n twee procent. In vergelijking met de maand december 2011 steeg de verkoop in december 2012 zelfs met 43,4 procent tot 6.069 motorfietsen en maxi-scooters. In december 2011 waren dat nog 4.232 stuks.

En dan te bedenken dat de verkoop van de nieuwe GS nog moet beginnen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.