dinsdag 7 mei 2024

Rij op 20 april mee met de Primavera tocht 2024

De lente komt eraan en daarom stappen we zaterdag 20 april op de motor voor de Primavera tocht in Noord-Holland: een lenterit tussen kleurige bollenvelden. De bollenvelden kleuren dan weer in alle tinten van de regenboog. Het wordt wederom een geweldige toertocht, met goed eten en een bijzondere route. Stap op je motor en rij mee! Bestel hier je ticket(s).

Datum: zaterdag 20 april 2024
Startpunt: omgeving De Rijp (Noord-Holland)
Eindpunt: omgeving De Rijp (Noord-Holland)
Afstand: ca. 250 km
Prijs voorverkoop: € 59,50
Prijs voorverkoop late beslissers: € 62,50 (let op: géén deurverkoop)
Inclusief: ontvangst met koffie en gebak, lunch en uitgebreid diner
Extra: RIDERS-leden ontvangen een cadeautje bij de start
Thema: Tulpengekte
Route: deelnemers die zich vóór 12 april hebben ingeschreven, ontvangen op vrijdag 12 april de route (GPX-bestanden) via de e-mail. Deelnemers die zich na deze datum hebben ingeschreven, ontvangen de route z.s.m. na inschrijving. Vragen over de route kunnen gesteld worden aan ridersclub@motor.nl.


Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen