Rossi’s pletterpet

AGV geeft ook ‘de normale mens’ de kans om zich even te voelen als de legendarische Valentino Rossi. Hoe? Nou door zijn Pista GP R van 2018 in de winkels te leggen!

Je weet wel, die donkerblauwe met aan de ene zijde een zon, en aan de andere een halve maan. Op de achterzijde in grote gele letters ‘Valentino Rossi’ en ’46’. AGV noemt het de ultieme circuithelm. Of dat zo is verschilt nogal per persoon, maar dat je het in ieder geval een wedstrijd op topniveau zou kunnen volhouden bewijst het slangetje dat door de helm heen is gemaakt waardoor je tijdens het rijden kan drinken. Daarbij is de helm – op het binnenwerk en het vizier na natuurlijk – vrijwel geheel gemaakt van koolstofvezel. Daardoor komt het totale gewicht uit op slechts 1,4 kilo. 

Super gaaf natuurlijk maar dat alles komt wel met een prijs. Kijk Sinterklaas of de Kerstman alvast maar lief aan, want er zal 1.500 euro neergeteld moeten worden voor deze replica.. Kost wat, zo’n handtekening van de grootmeester op het kinstuk!

Voor meer info ga je naar www.agv.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.