Royal Enfield Interceptor 650 and Continental GT 650 2019

Royal Enfield introduceerde twee nieuwe modellen in Milaan: de Continental GT650 en de Interceptor INT650. Beide motoren hebben een identiek parallel-twin luchtgekoeld motorblok met respectievelijk 648cc. Dit blok levert een maximaal vermogen van 47pk en 52 Nm-koppel. Beide motoren hebben uiteraard bekide ABS.

Duidelijk zien we dat de GT650 als caféracer in de markt gezet wordt. De motor heeft 18″ spaakwielen, langere tank, clip-ons, een verhoogd kontje, dubbele veren aan de achterkant en uiteraard een ronde koplamp.

De Interceptor INT650 is meer een klassieke naked-bike. Deze motor ademt pure nostalgie uit de 60-er jaren, aldus de Indiërs. Recht stuur, rechtop zithouding, no-nonsense.

Beide modellen zijn te verkrijgen in drie verschillende kleurstellingen en komen vanaf april 2019 op de markt. Prijzen zijn ons nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?