vrijdag 19 april 2024

Royal Enfield Interceptor 650 and Continental GT 650 2019

Royal Enfield introduceerde twee nieuwe modellen in Milaan: de Continental GT650 en de Interceptor INT650. Beide motoren hebben een identiek parallel-twin luchtgekoeld motorblok met respectievelijk 648cc. Dit blok levert een maximaal vermogen van 47pk en 52 Nm-koppel. Beide motoren hebben uiteraard bekide ABS.

Duidelijk zien we dat de GT650 als caféracer in de markt gezet wordt. De motor heeft 18″ spaakwielen, langere tank, clip-ons, een verhoogd kontje, dubbele veren aan de achterkant en uiteraard een ronde koplamp.

De Interceptor INT650 is meer een klassieke naked-bike. Deze motor ademt pure nostalgie uit de 60-er jaren, aldus de Indiërs. Recht stuur, rechtop zithouding, no-nonsense.

Beide modellen zijn te verkrijgen in drie verschillende kleurstellingen en komen vanaf april 2019 op de markt. Prijzen zijn ons nog niet bekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen