zondag 25 februari 2024

Rukka motorpakken Toughtrail en Elastina speciaal voor vrouwen

rukka_elastina_toughtrail

Vrouwen zijn motorrijders. Met eigen eisen en wensen. En Rukka heeft dat goed in de gaten. Al jaren maakt het Finse merk pakken speciaal voor vrouwen. De twee nieuwste modellen luisteren naar de klinkende namen Elastina en Toughtrail.

De Elastina en de Toughtrail zijn een vertaling van het al bestaande topmodel Orbita en Salli. Ze beschikken dan ook over dezelfde veiligheidskenmerken die Rukka al sinds jaar en dag kenmerken. Daarbij zijn de pakken voorzien van een Gore-tex membraan en de – exclusieve – D30 protectoren. De pasvorm is uitstekend.

rukka_toughtrail

Rukka Toughtrail

De Toughtrail is een pak dat je draagt wanneer je een adventure motor rijdt. Het jsck heeft een uitneembare Gore-tex membraan die aan de binnenzijde is voor zien van Outlast (temperatuurregulerende laag). De broek heeft aan de binnenzijde leren inzetstukken voor meer comfort.

rukka_elastina

Rukka Elastina

De Elastina-jas kun je het hele jaar door dragen vanwege de uitneembare thermovoering. Doordat het jack is voorzien van stretch cordura is een uitstekende pasvorm bijna gewaarborgd.

Alle damespakken zijn voorzien van een ritssluiting aan beide zijden van de jas. Wanneer je ze opent, is het makkelijker om het pak aan te trekken. Bovendien zorgen ze voor ventilatie. Rukka heeft de damesmodellen ook uitgerust met protectoren die speciaal zijn afgestemd en ontworpen voor vrouwen. Natuurlijk kun je de jas aan de broek ritsen.

Maten en prijzen

De jassen zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot 50. Rukka biedt de broek met standaard beenlengte in de maten 34 tot 46, met extra beenlengte in de maten 36 t/m 42 en in een verkorte versie in de maten 34 tot 50.

Over Rukka en dealers: hocoparts.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen