Rukka motorpakken Toughtrail en Elastina speciaal voor vrouwen

rukka_elastina_toughtrail

Vrouwen zijn motorrijders. Met eigen eisen en wensen. En Rukka heeft dat goed in de gaten. Al jaren maakt het Finse merk pakken speciaal voor vrouwen. De twee nieuwste modellen luisteren naar de klinkende namen Elastina en Toughtrail.

De Elastina en de Toughtrail zijn een vertaling van het al bestaande topmodel Orbita en Salli. Ze beschikken dan ook over dezelfde veiligheidskenmerken die Rukka al sinds jaar en dag kenmerken. Daarbij zijn de pakken voorzien van een Gore-tex membraan en de – exclusieve – D30 protectoren. De pasvorm is uitstekend.

rukka_toughtrail

Rukka Toughtrail

De Toughtrail is een pak dat je draagt wanneer je een adventure motor rijdt. Het jsck heeft een uitneembare Gore-tex membraan die aan de binnenzijde is voor zien van Outlast (temperatuurregulerende laag). De broek heeft aan de binnenzijde leren inzetstukken voor meer comfort.

rukka_elastina

Rukka Elastina

De Elastina-jas kun je het hele jaar door dragen vanwege de uitneembare thermovoering. Doordat het jack is voorzien van stretch cordura is een uitstekende pasvorm bijna gewaarborgd.

Alle damespakken zijn voorzien van een ritssluiting aan beide zijden van de jas. Wanneer je ze opent, is het makkelijker om het pak aan te trekken. Bovendien zorgen ze voor ventilatie. Rukka heeft de damesmodellen ook uitgerust met protectoren die speciaal zijn afgestemd en ontworpen voor vrouwen. Natuurlijk kun je de jas aan de broek ritsen.

Maten en prijzen

De jassen zijn verkrijgbaar in de maten 34 tot 50. Rukka biedt de broek met standaard beenlengte in de maten 34 tot 46, met extra beenlengte in de maten 36 t/m 42 en in een verkorte versie in de maten 34 tot 50.

Over Rukka en dealers: hocoparts.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.